Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate

593.81 lei

In stoc

UNICUL soft legislativ din Romania care ofera contabililor acces instant la peste 8.700 de acte normative fiscal-contabile!
Pagini:-
Format:Soft
ISBN:-
Limba:Romana
TVA:19%

Compară

593.81 lei

Descriere

Legis Plus FISCALITATE:

UNICUL soft legislativ din Romania care ofera contabililor acces instant la peste 8.700 de acte normative fiscal-contabile!
Stiati ca dvs. si inspectorii fiscali aveti ceva in comun? Poate ca nu v-ati gandit niciodata, insa atat dvs., cat si ei, trebuie sa aplicati la milimetru legislatia fiscala in vigoare, in fiecare zi.
Trebuie sa cunoasteti exact textul de lege care se aplica intr-un caz concret.

Trebuie sa cunoasteti pasajul specific din Codul fiscal, Normele metodologice sau Codul de procedura fiscala care se refera la o anumita problema, precum si orice alte acte normative care au adus pe parcurs modificari/abrogari/completari/rectificari pe subiectul respectiv.

Puteti avea si dvs. acces la sursa de informatii legislative folosita de Ministerul Finantelor Publice!

Erorile si informatiile depasite sunt excluse. Pentru ca va punem la dispozitie sursa de informatii legislative pe care o folosesc instantele si Ministerul Finantelor Publice din Romania. Pur si simplu, nu exista alta sursa mai de incredere, toate celelalte surse deriva din ea.
Si, da, puteti accesa si dvs., oricand si oriunde, aceasta baza de date. Singurele conditii sunt sa aveti un calculator conectat la Internet si o parola de acces.

Toata legislatia fiscala a Romaniei actualizata la zi!

Ce va ofera, concret, baza de date Legis FISCALITATE?
Aceasta baza de date contine TOT. E suficient sa introduceti in campul Search cuvantul-cheie dorit si aflati instantaneu tot ce inseamna legislatie referitoare la subiectul respectiv.
Accize
Amortizare
Contributii sociale
Control fiscal
Fonduri speciale
Dividende
Impozite si taxe locale
Impozit pe profit
Leasing
Nerezidenti
Plata impozitelor
Impozit pe salarii
Impozit pe venit
TVA

Comandati acum Legis Plus FISCALITATE si aveti acces la toate actele normative fiscal-contabile de care are nevoie departamentul dvs. In plus, sunteti tot timpul la curent cu cele mai noi modificari legislative.

Recenzii (0)

Trimiteți recenzia dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal

Soft legislativ Legis PLUS Fiscalitate