Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial

957.60 lei

In stoc

Acum e momentul sa rezolvati rapid si sigur cea mai mare urgenta privind Controlul Intern – obligatie legala pentru toate institutiile publice!
Pagini:N/A
Format:N/A
ISBN:2360-5901
Limba:Romana
TVA:5%

Compară

957.60 lei

Descriere

Daca sunteti institutie publica, una dintre intrebarile pe care vi le adreseaza automat inspectorii Curtii de Conturi este chiar aceasta:
Ati elaborat procedurile de sistem?

Acum e momentul sa rezolvati rapid si sigur cea mai mare urgenta privind Controlul Intern – obligatie legala pentru toate institutiile publice!

Ca sa va completati procedurile lipsa sau ca sa le comparati pe cele intocmite de dvs. cu cele recomandate de specialisti, acum aveti la dispozitie CD-ul Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial, conform Codului Controlului Intern Managerial la zi.
Aflati rapid ce etape si activitati obligatorii trebuie sa respectati astfel incat sa evitati amenda de 5.000 de lei prevazuta de art. 27 si 28 din O.G. nr. 119/1999, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Aveti pe loc 16 modele de proceduri de sistem privind implementarea Standardelor de control intern managerial: gata redactate, conform cerintelor impuse de O.S.G.G. nr. 600/2018 (ultimul act normativ in domeniu).

Aveti gata redactate alte 33 de documente necesare pentru implementarea si dezvoltarea controlului intern in institutia dvs.

Toate documentele de pe CD sunt editabile: le aveti disponibile si in varianta Word, sunt foarte usor de personalizat si le puteti printa integral!

Mai mult, odata ce ati achizitionat CD-ul, beneficiati automat de Serviciul de actualizare a informatiei, conform modificarilor legislative (2 actualizari/an). In plus, CD-ul dvs. se imbogateste cu noi modele de documente obligatorii pentru aplicarea controlului intern managerial.

Evitati amenzile si alte sanctiuni legate de nerespectarea obligatiilor referitoare la controlul intern in institutia dvs.
Comandati acum CD-ul Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial!
Lucrarea are continut 100% practic si va ajuta rapid sa respectati legislatia in vigoare privind controlul intern managerial.

Recenzii (0)

Trimiteți recenzia dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal

Proceduri obligatorii pentru implementarea Standardelor de Control Intern Managerial