Modele Fise de evaluare a riscurilor SSM

99.75 lei

In stoc

Peste 40 de modele de fise de evaluare a riscurilor SSM!
Format:Stick
ISBN:978-606-47-0507-5
Limba:Romana
TVA:5%

Compară

99.75 lei

Descriere

Peste 40 de modele de fise de evaluare a riscurilor va garanteaza acum locuri de munca sigure si sanatoase pentru angajatii dvs. !

Evaluarea corecta a riscurilor constituie o conditie obligatorie pentru stabilirea normelor de protectie si sanatate specifice muncii din firma dvs.! De aceea, trebuie sa acordati atentie maxima acestui aspect.

Pentru ca:

1. Va obliga legea!
Supravietuirea in spatiul „minat” al unui post de lucru este posibila doar in prezenta unor norme clare care sa reglementeze strict activitatea desfasurata in acel spatiu. Statuarea acestor norme se poate face numai dupa evaluarea corecta a riscurilor dominante in acel spatiu sau pentru acea activitate, de catre cadre special instruite, conform legislatiei in vigoare.
2. Vreti profit? Oferiti conditii de munca sigure catre care sa vina angajatii performanti!
Profitabilitatea firmei dvs. depinde de calitatea angajatilor dvs. Dar pentru a atrage angajati bine pregatiti si performanti, trebuie sa le oferiti locuri de munca sigure si sanatoase!

3. Nerespectarea legii, accidentele de munca sau imbolnavirile profesionale – toate va scot bani din buzunar!
Amenzile pentru nerespectarea legislatiei privind evaluarea riscurilor locurilor de munca din firma dvs. ating sume colosale: 4.000 – 8.000 lei! In plus, orice accident de munca sau imbolnavire profesionala va poate scoate din buzunar sume care va pot periclita afacerea (3.000 – 10.000 lei!) sau, si mai rau, va pot schimba viata aruncandu-va in inchisoare!

Va oferim acum peste 40 de modele de fise de evaluare a riscurilor pentru diverse posturi de lucru. Intocmite de specialisti, in deplina conformitate cu:
– Legea nr. 319/2006, a securitatii si sanatatii in munca;
– Hotararea Guvernului nr. 1.425/2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 319/2006.
Gata de completat si printat, fisele de evaluare a riscurilor SSM va asigura rapid si simplu legalitatea functionarii firmei dvs. in deplina siguranta! In plus, va scapa de amenzi destabilizatoare sau interdictia de functionare!
Tabele, statistici si grafice va stau la dispozitie pentru a va ajuta in demersul dvs. de a realiza fise de evaluare a riscurilor corecte.

Recenzii (0)

Trimiteți recenzia dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal

Modele Fise de evaluare a riscurilor SSM