Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate

103.95 lei

In stoc

Realizati felicitari decupate! Avantajul lor? Se vand excelent si au o profitabilitate extraordinara, la care alte afaceri pot doar visa!
Pagini:54
Format:Tiparit
ISBN:-
Limba:Romana
TVA:5%

Compară

103.95 lei

Descriere

Cea mai simpla afacere posibila! O puteti demara cu o investitie de doar 100 de euro!

Procesul de realizare este extrem de simplu si presupune, in principiu, decuparea manuala a unei bucati de carton dupa un anumit tipar (desen), folosind drept instrument de lucru un cutter obisnuit (cutitas de birou, se gaseste in orice librarie si costa cativa lei).

Astfel, pentru a realiza felicitarea din imaginea alaturata, decupati elementele palmierului dintr-o bucata de carton rosu si lipiti apoi aceste elemente pe o a doua bucata de carton de o culoare contrastanta (alba), obtinand astfel si un usor relief, foarte de efect.

Desigur, exista si anumite secrete ale acestei tehnici de productie, secrete care permit obtinerea unor taieturi perfecte si a unor felicitari cu un aspect general impecabil. Aceste secrete sunt explicate in detaliu in lucrarea Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate.

Si dvs. puteti demara aceasta afacere!
Si dvs. puteti castiga minimum 1.000 euro net pe luna!

Toate informatiile necesare desfasurarii cu succes a acestei afaceri sunt cuprinse in lucrarea Ghid practic pentru realizat felicitari decupate. Lucrarea contine:
* descrierea explicita, de la A la Z, a modului cum se realizeaza o felicitare.
* trucuri si sfaturi utile referitoare la fiecare operatiune in parte, astfel incat sa puteti realiza din prima incercare o felicitare perfect vandabila;
* 25 de tipare de lucru. Aceasta este partea cea mai valoroasa a ghidului, intrucat aceste tipare garanteaza reusita vanzarilor si, implicit, a afacerii;
* prezentarea celor mai bune strategii pentru comercializarea felicitarilor;
* adresele principalilor furnizori de carton, plus recomandarea celor mai indicate tipuri de carton pentru acest tip de felicitari;

Comandati acum ghidul dvs.!

Recenzii (0)

Trimiteți recenzia dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal

Ghid practic pentru realizarea de felicitari decupate